Cégismertető

A vállalkozást 1971-ben  édesapám id. Walter József kőfaragó-műkőáru készítő mester indította el. Kezdetben 2-3 fővel a kistérség temetőiben végeztünk munkát, többnyire műkőből, kezdetleges kézi-gépi megmunkálással, szerény körülmények között.

Mindig a folyamatos fejlődést tartottuk fontosnak. Célunk az egyre jobb minőség elérése és egy megrendelő barát ár kialakítása. Ezt főként úgy tudtuk elérni, hogy nyersanyagaink nagy részét közvetlen beszerzésből vásároljuk, és  korszerű gépekkel és technológiákkal felszerelt 550 m2-es alapterületű kőfaragó üzemet építettünk, a legszigorúbb előírásoknak megfelelően. 3000 m2 burkolt terület áll rendelkezésre nyers-félkész-kész termékeink tárolására.

Cégünk kapacitása évről évre növekedett, így megrendelőink egyre magasabb szintű  elképzeléseit tudjuk megvalósítani.

Olasz gyártmányú precíziós vágó-profilcsiszoló- maró és homokfúvó gépeink használatával minden velünk szemben támasztott feltételt teljesíteni tudunk.

Megrendelőink bizalma töretlen, ezáltal cégünk a Dunántúl egyik legjelentősebb kőfeldolgozó-kivitelező cégévé nőtt.

 

2005-ben építettünk Mohácson egy komplex bemutató termet, amely az országban egyedülálló „Kő és Kegyeleti Centrum” néven működik, mely 400 m2 alapterületű és 2400 m2 bemutató kerettel rendelkező termékbemutató, ahol is a célunk ebben a felgyorsult világban a odafigyelés a megrendelőkre  „Mindent egy helyen tudjon elintézni a nehéz időkben”.

Itt kultúrált körülmények között vevőink megtekinthetik választékunkat, illetve szakembereink tanácsadással, tervezéssel segítenek a legmegfelelőbb döntés meghozatalában.

 

 

A több évtizedes szakmai tapasztalat és pozitív hozzáállásunk méltán adhat bizalmat arra, hogy együtt működésünk sikeres legyen.

 

 

 

ifj.Walter József